Menu Luk

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er baseret på et microsystem, ligesom du kender fodzoneterapi og øreakupunktur. Behandlingsformen virker ved, at jeg stimulerer zoner og punkter i dit ansigt, som har forbindelse via nervesystemet, blod og lymfekredsløb og meridianbaner til kroppen, kroppens organer og kirtler. Behandlingsformen er meget effektiv til behandling af hormonelle, emotionelle og muskulære problemstillinger. Psykiske ubalancer, som stress tilstande, søvnproblemer, angst og meget mere kan afbalanceres gennem denne metode. Metoden egner sig også til behandling af alle sygdomme der nedsætter immunforsvaret, og som led i genoptræning efter hjerneskader. Hvis du er i tvivl om dine symptomer kan afhjælpes med ansigtszoneterapi, så kontakt mig helt uforpligtende.

Uddannelsen til ansigtszoneterapeut er unik, og kan kun tages gennem Lone Sørensens institut. Lone Sørensen har gennem 36 år arbejdet intenst på at udvikle sine egne metoder, og i dag har hun verdensomspændende uddannelser og skoler for især ansigts, fod og håndrefleksterapi. Hun har opnået anerkendelse hos WHO, og er blevet prisbelønnet med 3 priser i marts 2001, i Argentina. Hvis du vil læse mere…https://skolenforrefleksterapi.dk/lone-soerensen/

Behandlingen foregår ved at du ligger på briksen med tøj på. Du får et tæppe over dig imens Hvis du ønsker det, kan du lytte til afslappende musik. Det er dejligt og beroligende at modtage ansigtszoneterapi.

Du kan vælge mellem:

  • Ansigtszoneterapi 60 min. 400 kr.
  • Antistressbehandling, den populære, med ryg og skulder massage 75 min. 500 kr.