Menu Luk

Yoga & Pilates

Holdforløb: Forår 2024

Nu kan du gå til en skøn træningskombination i Evasro. Nemlig min egen blanding af yoga og pilates. Du vil opnå færre smerter i din krop, bedre holdning, større velvære og mindre stress. Din krop er skabt til bevægelse. På mine hold kan alle være med uanset alder og køn. Der er max. plads til 6 personer, derfor er der også plads til dig, som har behov for hensyn i undervisningen. 

Vil du vide mere om min Yoga og Pilates så læs her: Yoga Læs her: Pilates

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med “bevægeapparatet”, både som tidligere Gotved bevægelsespædagog og sygeplejerske, men også i mit job som massør og refleksterapeut. Du kan være sikker på at kvaliteten i min undervisning er på et højt niveau, så du kan føle dig tryg.

Du opnår:

  • Mindre stress
  • Færre smerter
  • Bedre holdning

I Evasro er der det udstyr vi får brug for, men hvis du hellere vil bruge din egen yogamåtte, så må du selvfølgelig gerne medbringe den. Mød op omklædt i behageligt tøj, så du kan bevæge dig.

Betal på mobile Pay 50742, på selve dagen hvor yoga holdet starter. Hvis du er forhindret i at møde til en planlagt undervisning refunderes der ikke penge. Hvis jeg aflyser, får du en ny mødegang eller pengene retur.

I tilfælde af for få tilmeldte aflyses eller udsættes startdato. Der skal min. være 4 tilmeldt for at holdet bliver oprettet.

“Drop In” undervisningsgange

Et undervisningstilbud til alle der har lyst, enten som ekstra træning eller bare som en enkelt gang for at prøve det. Pris: 90,- kr. pr. gang.

Lige nu ligger der desværre ikke nogen drop in hold. Men hold øje med hjemmesiden eller skriv til mig hvis du gik forgæves. 🙏🏼