Menu Luk

OM MIG

KORT FORTALT:

Min første mellemlange uddannelse var bevægelsespædagog fra Helle Gotveds skole. Dengang var uddannelsen 3 årig, og det var den bedste tid at gå der. Jeg levede i en gymnastiksal i 3 år. Det var ikke kun teori og øvelser, men også en udvikling på et personligt plan. Når man arbejder med kroppen, følger sindet også med. Denne tankegang har fulgt mig lige siden, da det på en måde er hele omdrejningspunktet, for alt det jeg gerne vil dele med dig/ klienter eller elever. Krop & Sind i Balance som mit motto også er. Jeg har undervist i Gotvedgymnastik lige siden jeg tog uddannelsen som 22 årig, og i de senere år, har jeg også undervist i yoga og pilates, både i mit eget Evasro i Hvalsø men også gennem F.O.F.

Senere tog jeg en bachelor i sygepleje, da økonomi og liv også skulle hænge sammen. Det var en skøn uddannelse, igen med meget viden om kroppen og hjernen, som jeg selvfølgelig igen var begejstret for. Jobbet som sygeplejerske efterfølgende, var desværre ikke helt hvad jeg havde drømt om. Det der interesserede mig mest, var den nære kontakt til patienter, og den drøm blev aldrig indfriet på det plan jeg ønskede.

For en del år siden åbnede jeg derfor min egen klinik i Hvalsø. Jeg tilbød massage og ansigts og fod zoneterapi. Jeg læste, ved siden af klinikken, Lone Sørensens eksaminerede uddannelse i ansigtszoneterapi og tibetansk fodzoneterapi. Her i min klinik, kunne jeg være nærværende og støtte klienter med god behandling.

Min yoga vej

Yogaen har fulgt mig på et personligt plan nærmest altid. Som et uundværligt redskab til at holde min krop og mit sind i balance. Udfordringer i livet kan give belastninger, og altid har jeg oplevet at yogaen kunne hjælpe mig med at genfinde balancen. Også i sindet- Yoga har “reddet” mig mange gange fra søvnproblemer, stress, sorg og ømme muskler. Derfor var det selvfølgelig ikke nogen overraskelse, at jeg bare måtte have en yoga uddannelse og den første blev i yin og restorativ yoga. Senere har jeg læst og uddannet mig i yoga nidra og hatha yoga. Undervejs blev der også tid til en lang og grundig pilates instruktør uddannelse. Pilates er inspireret af yoga, men arbejder mere med træning af muskler og det har vi også brug for.

I min egen YoPi blander jeg pilates med yoga og det synes jeg selv giver en virkelig skøn træning. Alt kan noget, sammen og hver for sig. Det vigtigste er balancen i livet. Alt i balance. Søvn, arbejde og socialt liv. Ikke for meget træning og heller ikke for lidt. Vi kan ikke kun sidde og lave åndedrætsøvelser. 😉Balance balance balance…

Vel mødt i EVASRO- dit YoPI-Center Roskilde