Menu Luk

Neuro Fod Refleksterapi

Giv dine fødder en tanke. Trænger de til massage og refleksterapi?

Neuro Fod Refleksterapi.

Prøv: Tibetansk neuro fod refleksterapi.

Tibetansk neuro fod refleksterapi stammer fra Tibet helt tilbage til 500 år f.Kr. Denne ældgamle teknik er det seneste århundrede blevet studeret af læger i Argentina, som har klarlagt de mere nøjagtige forskellige neurologiske forbindelser. 

Den Tibetanske Fod Refleksterapi er en neurologisk teknik, som er udviklet af Lone Sorensen, baseret på denne ældgamle viden. Fod refleksterapien kan genoprette balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt.

Måske er du bekendt med den traditionelle TKM fod refleksterapi. TKM står for traditionel kinesisk medicin og denne metode kommer fra Kina. Den tibetanske metode indeholder også dele af den klassiske TKM refleksterapi, men arbejder derudover med neurologiske forbindelser der via punkter på fødderne påvirker din rygsøjle, dine organer og hele dit nervesystem.

Smerter i ryg, nakke og lænd?

Behandlingen egner sig derfor særlig godt til rygproblemer, smerter i ryg, lænd og nakke men også holdningsproblemer der er forårsaget af følelsesmæssige udfordringer. Derudover er behandlingen virkelig effektiv til at regulere et overaktivt nervesystem eller et nervesytem i ubalance, som man kan få ved eksempelvis stress og kronisk træthed eller gennem et længerevarende medicinsk behandlingsforløb. Behandlingen kan genoprette balance og ro i din krop og dit sind.

Du kan få behandling:

  • Neuro Fod Refleksterapi. Her modtager du skøn behandling på dine fødder. 60 min. 425 kr.