Menu Luk

Forholdsregler – Covid19

Jeg tager sundhedsstyrelsens vejledninger alvorligt, og udfører kun ansigtszoneterapi og massage, hvor jeg er tæt på klientens ansigt, med fuld ansigtsmaske på. Ved alt massage, hvor du ligger på maven under udførsel, har jeg ikke maske på. Der er håndsprit til rådighed, og efter hver klient afspritter jeg alt hvad der er berørt af kunden – inklusiv dørhåndtag, stole m.m. Der er engangsplastickrus til vand og et rent håndklæde på toilet der skiftes efter hver kunde.

Alt sengelinned bliver selvfølgelig skiftet hver gang, og jeg lufter grundigt ud imellem hver kunde, præcis ligesom jeg plejer at gøre.

Jeg lukker klinikken, såfremt jeg selv er syg. Du vil få besked på en sms eller et telefonopkald.

❤️

Pas på hinanden

Meld afbud hvis du har feber, hoster, har ondt i halsen eller åndedrætsbesvær. Meld også gerne afbud hvis du er syg i maven.

Jeg accepter alle afbud uden noget gebyr. Men meld gerne afbud så hurtigt som muligt når du finder ud af, du ikke kan komme alligevel. Det er bedre du melder afbud med kort varsel end du møder op syg. Du bedes benytte håndsprit ved ankomst eller håndvask. Kom gerne 5 minutter før din tid, eller så tæt på din aftalte tid som muligt.

Tak fordi du hjælper med at passe på den næste kunde i klinikken.