Menu Luk

Jeg åbner d. 6. april

Endelig må jeg åbne. Det har jeg glædet mig til.

Jeg åbner fra d. 6. april 2021. Åbningstiderne vil løbende blive udvidet.

Der er desværre fortsat restriktioner for dig, der vil komme i klinikken. Nu gælder det, at du ved ankomst i min klinik, skal kunne forevise enten en negativ corona test, som er taget indenfor 72 timer, eller også skal du kunne vise, at du har modtaget en corona vaccination.

Derudover skal du bære mundbind indtil du ligger dig på briksen. Under behandlingen bør der ikke tales. Dette gælder selvfølgelig også mig. Jeg vil som tidligere selv bære mundbind eller visir, under hele dit besøg i klinikken.

Ved ankomst skal du spritte dine hænder.

Der er håndsprit til rådighed, og efter hver klient afspritter jeg alt hvad der er berørt af kunden – inklusiv dørhåndtag, stole m.m. Der er engangskrus til vand og et rent håndklæde på toilet der skiftes efter hver kunde. Alt sengelinned bliver selvfølgelig skiftet hver gang, og jeg lufter grundigt ud imellem hver kunde, præcis ligesom jeg plejer at gøre. 

Jeg bliver selv corona testet flere gange på en uge, når jeg holder åbent.

Vel mødt i Evasro- klinikken. Krop & sind i balance.

Jeg lukker klinikken, såfremt jeg selv er det mindste syg. Du vil få besked på en sms eller et telefonopkald.

❤️

Pas på hinanden

Meld afbud hvis du har feber, hoster, har ondt i halsen eller åndedrætsbesvær.

Jeg accepter alle afbud uden noget gebyr. Men meld gerne afbud så hurtigt som muligt når du finder ud af, du ikke kan komme alligevel. Det er bedre du melder afbud med kort varsel end du møder op syg. Du bedes benytte håndsprit ved ankomst eller håndvask. Kom gerne så tæt på din aftalte tid som muligt.

Tak fordi du hjælper med at passe på den næste kunde i klinikken.